пет. Фев 28th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Тони Михајловски: Вечен да е јазикот твој. Вечна да е песната за тебе Татковино. За многу години Македонци!

Вечна да си Македонијо. Вечен да е родот твој. Ова го нашиша Тони Михајловски на Фејсбук и упати честитка за Денот на независноста.

– Вечен да е јазикот твој. Вечна да е песната за тебе Татковино. За многу години Македонци!, напиша тој.

Вечна да си МакедонијоВечен да е родот твојВечен да е јазикот твојВечна да е песната за тебе ТатковиноЗа многу години Македонци !

Geplaatst door Toni Sanac Mihajlovski op Donderdag 8 september 2016