сре. Ное 20th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ФОТО) Во „Национална опера и балет“ стапи на сила забрана за хранење мачки

Преку соопштение заверено со печат и потпис на идректорот Васо Ристов во „Националната опера и балет“ вработените се известени дека не смеат да хранат мачки кои шетаат низ објектот каде е сместена операта.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close