fbpx
вто. Јун 30th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ВИДЕО) Спотот со кој ВМРО-ДПМНЕ сака да прикаже дека Мицкоски ќе донесе обнова, СДСМ го претстави обнова на режимот

СДСМ почна контра кампања против ВМРО-ДПМНЕ и објави преработка од изборниот спот на ВМРО-ДПМНЕ.

Спотот со кој ВМРО-ДПМНЕ сака да прикаже дека Мицкоски е тој што ќе донесе обнова, СДСМ го претстави обнова на режимот. “Одбери обнова на режимот”, се вели во рекламниот спот како дел од контра кампањата на СДСМ против ВМРО-ДПМНЕ.