Актуелно

(ВИДЕО) Иваноски: Еве зошто да гласате за бр. 10 за Македонски концепт“

Зошто, „Македонски концепт“, затоа што ние не сме партија, ние сме независна листа на граѓани кои сакаат своите проекти и знаења да ги вложат во подобро утре и промени во нашата земја. Затоа, ако сакате да имете пратеници волонтери, ако сакате независната културна сцена да добие своја грантовска поддршка, ако сакате министерствот за екологија и еколошките стандарди да бидат на највисоко ниво тогаш гласајте за 10 ка“, истакна Тодор Иваноски од Битола, кандидат за пратеник од Македонски концепт за ИЕ5.

На почеток