Скопје

Утре посебен сообраќаен режим поради изложба на олдтајмери

Во организација на Олдтајмер Kлуб Класик АВЈ – Скопје, утре во периодот од 9 до 17 часот, на улицата „Михаил Цоков“, до општината Центар ќе се одржи меѓународна изложба на олдтајмери „Олдтајмер Ревија Скопје-Центар 2018“.

Поради изложбата Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот, во близина на оваа сообраќајница.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток