Актуелно

(ФОТО) ЕКО ИНФО за Охрид во изминатите 24 часа

ЕКО ИНФО🌿
✅Чистење и подигање на отпад од кругот на поранешната касарна, по одржаните концерти;
✅Чистење на обраснато зеленило на пешачката патека кон Горица и патот кон село Лакочереј,
✅Чистење на наноси од земја и камења на патниот правец кон село Велестово;
✅Редовни активности за уредување на парковското зеленило;
✅Тековно чистење на плажите.

На почеток