Коментари

„Мијалков го заменивме со Чифлиганец. Нели не се исплатеше загревањето на домовите?“, реакции по највата за продажбата на Топлификација

Граѓаните не се воодушевени од купувањето на Топлификација која ќе стане уште една приватна фирма на Ванчо Чифлиганец. Односно, не се воодушевени барем оние од „Твитер“. Низа критики стигнаа, шеги, но и загриженсот. Но повеќе од јасно е дека мислењето на јавноста нема да ја промени ситуацијата на терен. Во продолжение, дел од коментарите:

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

„Адора“ ја купува Топлификација која е во стечај за 9,3 милиони евра, објави Телма. Со тоа станува сопственик на двете топлани Исток и Запад и целиот имот на Топлификација запишан во стечајната маса. Информацијата за Телма ја потврди и стечајниот управник на „Топлификација“ Богољуб Макревски и Адора.

To Top