Македонија

ФОТО: Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, Данев и Рангелова гласаа на референдумот

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Дниела Рангелова денеска е фотографирана како излегла на гласање за референдумот. По неа фотографиран е и координаторот на пратеничката група ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев.

Опозициската партија во текот на предреферендумската кампања не зазеде конкретен став за референдумот.

Претседателот на партијата, Христијан Мицкоски на поддржувачите им порача секој да постапи како што сака.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток