Скопје

“Бојкотирам” подготвени за прослава пред Собрание

Граѓанската иницијатива “Бојкотирам” веќе се подготвува за прослава пред Собрание. Според ДИК излезеноста на референдумот е нешто повеќе од 29% . За да се исполни цензусот на референдумот треба на гласање да излезат повеќе од педесет проценти од запишаните гласачи. Според нашите информации ќе се слави пред Влада во организација на владеачката СДСМ.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток