Скопје

„Бојкотирам“ се собираат пред Собрание, позади нив силно обезбедување

Големо полициско обезбедување позади Собранието, во пресрет на протестот на „Бојкотирам“. Поддржувачите веќе се собираат, а ќе има и обраќања. На булеверот пред македонскиот парламент веќе е наместена бина за говорници, поради што е блокиран сообраќајот, а може да се забележи и големо полициско обезбедувбање.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток