Коментари

Три месеца унапред се кажува дека нема ресурси, а не 48 часа пред банкрот, вели Апасиев

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев упати критика до БЕГ.

„БЕГ, од шо биле “општествено одговорна компанија”, кажуваат дека имаат ресурси за уште два дена греење на Скопје!?

А бе, мамлази. Па тоа се кажуе три месеца унапред, а не 48 часа пред банкрот.

Морееее, НАЦИОНАЛИЗИРАЈ све тоа еднаш-засекогаш и никад више приватен капитал да не припари у енергетски сектор!

#ПорноПарно“, пишува Апасиев.

To Top