Магазин

Протече во јавност новото порно на Северина

По 14 години Северина повторно ги полни таблоидите на оној начин по кој и стана позната. Имено, во медиумите кружат експлицитни фотографии на кои може да се види пејачката во жешки пози, а на некои од нив си ги допира и интимните делови.
Медиумите од регионот анализираат дека според накитот, може да се определи дека се снимени пред неколку години, а се претпоставува дека нив, на медиумите им ги испратил поранешниот маж на Северина, која пак му ги праќала додека биле во врска.
Северина денеска го откажа закажаниот настап во Германија.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток