Магазин

(ВИДЕО) Листа на десетте најгледани филмови на Нетфликс

Филмовите со Рајан Рејнолдс, Сандра Булок и Леонардо ди Каприо имаат најголем успех на Нетфликс, со милиони корисници ширум светот.

По неодамнешните пофалби што ги доби стриминг сервисот за поновите изданија, како „Hustle“ на чело со Адам Сендлер и наградуваниот филм „Моќта на кучето“, следи листата на десетте најгледани оригинални филмови на Нетфликс досега.

Од „Bird Box“ на Сандра Булок до „The Kissing Booth 2“ на Џои Кинг, овие филмови публиката ги гледаше најмногу часови врз основа на првите 28 дена од прикажувањето.

10. „Spenser Confidential“ – 197.320.000 часа

9. „6 Underground“ – 205.470.000 часа

8. „The Kissing Booth 2“ – 209.250.000 часа

7. “The Irishman” – 214.570.000 часа

6. “The Unforgivable” – 214.700.000 часа

5. “5. Extraction” – 231.340.000 часа

4. “The Adam Project” – 233.160.000 часа

3. “Bird Box” – 282.020.000 часа

2. “Don’t Look Up” – 359.790.000 часа

1. “Red Notice” – 364.020.000 часа

На почеток