Македонија

(ФОТО) Боркица бара развод од Груевски, судот го бара преку оглас

Боркица Груевска, втората жена на експремиерот и бегалец Никола Груевски, побарала развод. Бидејќи Граѓанскиот суд не може да го најде Груевски, објавен е јавно оглас. Во него стои дека не се знае каде живее експремиерот, дека тој е тужен, се бара развод и дека му е одреден адвокат за спорот.

На почеток