Коронавирус

„Не очекувам ништо од народ што премолче живи луѓе да горат во болница, само душа ме боли за луѓе кои плачат молејќи за живот“

„Терапијава за која молат луѓето со цистична фиброза не е повеќе од 20.000 евра по пациент а докажано им го продолжува и подобрува животот“, вели докторот Ненад Лазаров.

Тој додава:

„Помислете сега на сите брутално безобразни трошкови што им ги плативме изминатиов период. Ама од народ што премолче живи луѓе да горат во болница и ги остава виновниците со крадени пари да глумат филнатропи на тв, ништо повеќе не очекувам. Само душа ме боли за луѓево што плачат пред камери молејќи за живот…“.

На почеток