Актуелно

Апасиев: Ако Меџити вели за Груби дека е „болва“, кои сме па ние да не му веруваме

Изет Меџити од ДУИ рече дека Артан Груби (исто од ДУИ) – е “БОЛВА”

p.s. А кога Изет така вика, кои сме па ние да не му веруеме

(фејсбук статус на Димитар Апасиев)

На почеток