Коментари

Тале од Велес му се јавил на Јанаки по изјавата дека сака да го гони за измама

Адвокатот Јанаки Митровски најави тужба за измама за велешанецот Тале Витанов кој е во фокусот на јавноста поради тоа што лажно се претстави во емисијата „Срце на дланка“, па се собираа донации за да му се помогне.

-Преварантов од Велес би да го гонам за измама. Ако има заинтересирани кои донирале пишете ми, објави Митровски на Фејсбук.

За краток период во коментари доби поддршка, но и луѓе кои бараат одговорност и од новинарите на самата емисија.

По неколку часа, на Фејсбук повторно се огласи адвокатот Митровски.

„И со цел памет Трајче коцкарот ми се јави. Не ме личело, адвокат сум бил.“

– Може ли да ме сослушаш?, го прашал тој, по што добил одговор:

– Не – пишува познатиот адвокат

На почеток