Актуелно

Земјотрес во Македонија

Земјотрес со јачина од 2.0 степени по Рихтер во текот на ноќта е регистриран во југо-западна Македонија.

Земјотресот е со епицентар кај село Белчишта и 19км југ од Кичево, а длабочината е на 8 километри.

На почеток