Актуелно

Непозната жена се обидела со автомобил да влезе во седиштето на ОН

Неидентификувана жена се обидела денеска со автомобил да влезе во седиштето на Обединетите нации во Њујорк, кое е затворено за празниците.

„Жената неколку пати се обидела да влезе во седиштето на ОН со своето возило. Не успеала да влезе и немало никаква закана за ОН“, се вели во соопштението на прес-службата. Се додава дека реагирала и њујоршката полиција.

Од њујоршката полиција изјавија за ТАС С дека жената не се обидела намерно да ја пробие капијата.

На почеток