Коментари

Хајредини до премиерот: Кога татко ти ќе ти купи канцеларија, тогаш прави што сакаш, а додека ние те плаќаме, барем обиди се да не тресеш глупости!

Џевдет Хајредини преку социјалните мрежи го искритикува премиерот Димитар Ковачевски за неговата изјава во која вели дека кој што сака може да прави во својата канцеларија.

„Ковачевски: Кој што сака може да прави во својата канцеларија.

П.с Дури и да можат, премиере, нe би требало да прават баш сè.

Кога татко ти ќе ти купи канцеларија, тогаш прави што сакаш, а се додека ние те плаќаме, барем обиди се да не тресеш глупости!

Лани по еден, годинава се случуваат по два скандали дневно“, вели тој.

На почеток