Коментари

Колку поголема е помошта на “нашите меѓународни пријатели” – сè поголема е корупцијата во Македонија, вели Хајредини

Поранешниот министер Џевдет Хајредини повторно се огласи на социјалните мрежи во врска со корупцијата во Македонија.

„Колку поголема е помошта на “нашите меѓународни пријатели” – сè поголема е корупцијата во Македонија“, вели тој.

На почеток