Скопје

Општина Карпош ќе помогне во чистењето на СД „Гоце Делчев“

Општина Карпош се приклучува кон граѓанската акција за чистење на дворот на студентскиот дом “Гоце Делчев”.

Акцијата ќе се одржи утре со почеток во 16:00 часот, а во истата ќе се вклучат комуналните служби на Општината, со соодветна опрема и механизација за полесно отстранување на отпадот.

Општина Карпош ги повикува сите заинтересирани граѓани и општествено одговорни субјекти да се приклучат во акцијата и да дадат свој придонес.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток