Коментари

Не се секирајте, војводите од 1903 се кај мене дома, ќе се вратат во гробовите штом оние од СДС го напуштат Крушево, вели Тасевски

Не се секирајте, војводите од 1903 се кај мене дома. Ќе се вратат во гробовите штом оние од СДС го напуштат Крушево, вели актерот Сашо Тасевски во својата објава на Фејсубк.

„Само овој Питу ги убедуе да тргнат кон владата со бомбите и малихерите, ама Карев еве го убедуе дека не е време за востание. Питу урла на него не можам да го смирам.
Македонска работа“, додава тој.

На почеток