Македонија

(Фото-приказна) Вака изгледа националниот парк „Шар планина“

Фотографии напревени во дел од националиот парк „Шар планина“ кружат на социјалните мрежи. Има жестоки реакции од граѓаните. На нив се гледа куп отпад, од кој анјголем дел е пластични шишиња.

„Да повториме уште еднаш, вака изгледа НАЦИОНАЛЕН ПАРК во државава“, пишува во објавата која треба да е аларм за властите.

На почеток