Коментари

Треба да им ќутиме што плива во кокаин Скопјево,за распад на здравство и смрт од баналии?

Докторот Ненад Лазаров ја искритикува политиката во Македонија, а потсети и на сите појави кои се чести во последните години. Испокрадена држава, покачени плати за функционери, криминал.

„Треба да им ќутиме што ја испокрадоа државава, што немаат една врз друга цигла ставено, што се краде бескрупулозно и цути криминал на секој чекор, за све живо и диво ослободено без да е затворено? Треба да им ќутиме што плива во кокаин Скопјево,за распад на здравство и смрт од баналии, за смс лекување, за немање книги во училиштата и т.н.

Треба да им молчиме додека собираме железни парички за денот да помине додека за 78% посто си ги покачија плтите? НЕ. Навредени бидете од тоа кои сте а со кого сте а не коа ќе ви кажат вистина. Срамота е да си дел од оваа банда, а брука е доживотна!“, напиша Лазаров.

На почеток