Скопје

(Фото) Почнаа нервозите на скопјани

Булеварот “Илинденска” кај Борис Трајковски е веќе полублокиран. Гужви и нервози кај возачите, иако блокадите за генерална проба на протололот за ОБСЕ не се ни започнати.

Околу салата куп полицајци и хигиеничари. Поставена е и ограда, а протолот на луѓе строго се регулира.

Од утрово ќе има блокади низ Скопје – се прави проба за ОБСЕ

На почеток