Македонија

(Видео) Зечевиќ ќе е еден од клучните луѓе за одлуките околу и спроведувањето на изборите

Миле Зечевиќ ќе биде шеф на централниот изборен штаб на СДСМ. Оваа одлука ја донесе Извршниот одбор на партијата.

Ова значи дека тој ќе одлучува за клучните прашања поврзани со изборите.

СДСМ очекува двојна победа на изборите – како на претседателските, така и на парламентарните избори.

На почеток