Скопје

Потрага по малолетник од Скопје – пријавен е за исчезнат

На 23.01.2024 во Полициската станица Чаир, од Јавната установа за згрижување деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П.(17), кој и претходно се оддалечувал и бил враќан.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

На почеток