Коментари

На две минути пред прес, стигна покана до медиумите да одат во Влада

На “цели” две минути пред почеток на прес конференцијата, прес службата на Владата ги известува новинарите да дојдат на пресот на министерот за надворешни работи, Бујар Османи.

https://www.youtube.com/live/lk78Ydd0iy0?si=Kv7apZWC0PXedHXd

Ова го покажува несериозниот однос на Владата кон медиумите или осигурување да не стигнат новинарите на време и да нема, освен нарачани, непосакувани прашања за министерот Бујар Османи.

Што беше тоа транспарентност и отчетност?

На почеток