Македонија

(Фото) Мобилизација: Меџити се пофали дека граѓаните масовно се потпишуваат за Таравари

Лидерот на Демократското движење, Изет Меџити, откако го даде потписот за кандидатот на коалицијата “ВРЕДИ”, Арбен Таравари, се изјасни дека во Скопје се случува НАРОД!

„Сите заедно да ја поддржиме кандидатурата за албански претседател, др. Арбен Таравари. Опозициската коалиција ВРЕДИ силно цели кон втор круг! ПРОМЕНАТА ДОАЃА!“, рече Меџити.

На почеток