Македонија

Несреќа на патот Прилеп-Градско: сообраќајот во прекин

Нова несреќа има на патот Прилеп-Градско. Сообраќајот е во прекин.

На 21.03.2024 година од 18.06 часот на магистралниот пат Прилеп-Градско, помеѓу раскрсница за с.Ореовец и с.Плетвар, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен прекин“, информираат од АМСM.

Детали за сообраќајката не се познати.

На почеток