Магазин

„Метеоаларм.мк“ на Славчо Попоски со новитети и целосно нов дизајн

Познатиот метео-прогнозер Славчо Попоски го освежи својот портал meteoalarm.mk со нов дизајн и концепт од информативен и забавен карактер.

Покрај добро познатите краткорочни и долгорочни временски прогнози од Македонија и пошироко, на Mетеоаларм.мк ќе има вести поврзани со метеорологијата и климатските промени, но и информации кои ќе бидат од помош на земјоделците, кои се спремаат за посев или жетва, авантуристи кои се спремаат за на плажа или некој планински врв.

Посетете го meteoalarm.mk и пишете му на Славчо Попопски на Facebook или Instagram, или на sl*************@gm***.com.

(ПР)

 

На почеток