Скопје

Матичен доктор убиен во Железара: убиецот во бегство, откако неколку пати го прободел со нож

Брутално убиство се случило пред Поликлиниката во Железара. Според првичните информации, убиен е доктор, кој бил смртно прободен неколку пати со нож. Станува збор за доктор по општа медицина.

Телото на убиениот било пронајдено од негов роднина. Била повикана Брза помош и имало обиди за реанимација – но биле безуспешни.

Непознати се причините за убиството, а убиецот е во бегство.

На почеток