Македонија

(Видео) Ексклузивно: ПРВАТВ Ви најавува нов подкаст – ПРЕТРЕС со Ландов!

Во време на експанзија на поткасти, пред вас е вистинскиот.

Кредибилно и објективно, на секоја тема со секој гостин.

Темите ги одибраме заедно со Вас, а за секоја тема, имаме јасен став.

Следете нѐ секоја среда во 21 часот, на јутуб каналот на ПРВАТВ.МК.

Ова е почеток, на вистинско претресување на оние кои ни ја кројат судбината.

На почеток