Македонија

„Не се плашиме од никакви санкциии“ – Јакимовски влезе во коалиција со ИНТЕГРА и ПЦЕР

ГРОМ на Стевчо Јакимовски, ИНТЕГРА на Љупчо Ристески И ПЦЕР на Самка Ибраимоски потпишаа договор за коалицирање. Коалицијата ќе се вика „Храбро за Македонија.

„Храбро ќе излеземе, ќе се спроиставиме, народот мора да знае што подготвуваат и дека нивните предавства се бескрајни. Не се плашиме од никакви санкции, не се плашиме од ништо. Чесно, никогаш компромис не сме правеле со вистината и со честа. Затоа сме подготвени вака цврсто да застанеме зад интересите на граѓаните на Република Македонија“, рече Јакимовски.

Тие ги соопштија и носителите на листи.

На почеток