Македонија

🔴 ВО ЖИВО: „Претрес“ на министерот Панче Тошковски

Првиот „Претрес“ во живо е со Панче Тошковски, технички министер за внатрешни работи. Следете во живо. Можете да поставите и прашања на јутуб во коментари:

 

На почеток