Македонија

(Во живо) Го претресуваме Стојанче Ангелов

Го претресуваме Стојанче Ангелов во подкастот „Претрес со Ландов.

Дали и како победи во битката за тронот која ја биеше со Талат Џафрери. За бранителите и битката за семејствата која ја биеше со коалицијата За Ковачевски и Заев, но и за новата коалиција со ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски.

Прашајте го и вие, сѐ што ве интересира преку коментари на јутуб и добијте одговор во живо.

Дали ќе кршиме керамиди или ќе решиме некоја криза, дознајте сами.

Бидете со нас:

На почеток