Свет

Нема штета на иранските нуклеарни постројки

Нема штета на иранските нуклеарни постројки за време на утринскиот напад од Израел, соопшти Меѓународната агенција за атомска енергија на ОН.

Меѓународната агенција за атомска енергија соопшти дека ја следи ситуацијата „многу внимателно“ и повика на „екстремна воздржаност“.

На почеток