Македонија

(Видео) Првомајско бегство: Се оди за Грција, гужви на граници и долги колони

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Се бележи зголемена фреквенција на возила на ГП Табановце, времето на чекање за влез во Македонија е околу 15 до 30 минути.

На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

На почеток