Македонија

(ВО ЖИВО) Го претресуваме Оливер Спасовски: афери, убиства, пасоши, избори

Ексминистерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во „Претрес со Ландов“ ќе зборува за изборните резултати, скандалите кои го следеа во МВР, неговата работа, рејтингот на СДСМ и што понатаму со партијата.

За убиствата во Скопје, пресметките на криминалните групи, за тоа како дојде СДСМ на власт, но и дали по резултатите од првиот круг за претседателските избори некој од партијата ги пакува куферите.

Зошто нема пасоши, како Панче Тошковски успеа да продуцира повеќе од него, но и зошто се чека по два месеци за издавање.

СДСМ дојде на власт со најава со вистината за Македонија и вистината за кумановските настани, за убиствата на петте момчиња кај Смилковсо Езеро. Беше ли тоа само фора за да се дојде гласови?

Многу афери. Филмски бегства од затвор. Престрелка во трговски центар.

ВО ЖИВО, го претресуваме човекот кој тресеше многумина, Оливер Спасовски.

На почеток