Македонија

(Видео) Мицкоски прогласи победа: Ќе одговараат од првиот до последниот!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски прогласи победа на партијата на двојните избори. Тој кажа дека народот беше разочаран од СДСМ и ДУИ, за кои посочи дека конечно се поразени.

„Поразени се и предавствата, поделбите, тие стотина луѓе од ДУИ и СДСМ кои мислеа дека се господари на нашите животи. Нив ги боли главата и ќе одговараат до последниот, секој што направил криминал и спровел корупција“, додаде Мицкоски.

Најава правда и владеење на закони.

На почеток