Македонија

Сообраќајка кај патарината Сопот кон Гевгелија – се пренасучува сообраќајот

Од АМСМ известуваат дека од 16:10 часот од наплатна станица Сопот кон Гевгелија, кај крстосница Башино село.

Тие додаваат дека е случена сообраќајна незгода, па затоа сообраќајот се пренасочува низ градот Велес.

На почеток