Свет

Во Дунав пронајдено женско тело: Наредена е обдукција со токсикологија

Тело на петгодишно момче пронајдено во Дунав во Германија,  било врзано за карпа и завиткано во фолија

Тело на жена (60) вчера беше извлечено од Дунав во белградската населба Борча.

Неофицијално бил во процес на распаѓање.

По наредба на Вишото јавно обвинителство во Белград, наредена е обдукција со токсикологија.

На почеток