Скопје

(Фото) Ужасна сообраќајка во Кисела Вода: возилото смачкано, возачот заглавен

Спроти стадионот на Цементарница во Кисела Вода има тешка сообраќајна несреќа.

“Моментално Пожарна интервенира во вадење на возачот од возилото кој е буквално заробен”, сведочи очевидец.


Засега не е познато како настанала сообраќајката, а на терен се излезени и полициски екипи.

Повеќе информации во текот на утрешниот ден.

На почеток