Македонија

Семејство заглавено во поплавена куќа во Јегуновце

Во поплавена куќа во општина Јегуновце во с. Сиричино има заглавено семејство.

Тетовската ТППЕ работи мжна нивно извлекување. Повеќе детали за случајот се најавени за подоцна.

На почеток