Македонија

Големи штети од невремето во Пехчево и околината

Вчерашното невреме проследено со врнежи од град предизвика штети ма градинарските насади во Пехчево и околината.

Од подрачната единица на МЗШВ најавија дека во текот на денот ќе ги посетат местата каде врнежите со град биле најизразени. Оттаму апелираа штетите да бидат пријавени во подрачните канцеларии во местото на живеење.

На почеток