Македонија

(ВО ЖИВО) 🔴 „Претрес“ на Димитар Апасиев

Нема да ве стреламе, ниту бесиме – а ќе го претресеме Димитар Апасиев, лидер на Левица и пратеник.

➡️Очекуваа од осум до 12 пратеници, добија гласови за шест. Ветуваа „нема Влада без Левица“, но не стигнаа до „Илинденска“. Има ли уште шанси да си се допаднат со ВМРО-ДПМНЕ?

⚡️За „северна“ и НАТО, националистичките заплашувања, теоријата и праксата, за тоа што е убаво да се чуе и невозможно да се реализира…

🔴Следете „Претрес, 21 часот, во живо:

На почеток