Свет

Момче исчезна во Србија, се пребарува езеро

Вчера вечерта кај српската полиција било пријавено дека млад човек влегол во Шалиначко Езеро и дека во таа прилика исчезнал.

Пожарникарите синоќа безуспешно го пребарале Шалиначко езеро, а по наредба на Вишото јавно обвинителство биле повикани и нуркачи од жандармеријата, потврдија за РТС во Смедеревото Јавно обвинителство.

Подетални информации се уште не се познати.

На почеток