Скопје

Петти ден се трага по чичко Пепи

Веќе пет дена трае потрагата по Пепи, Партеф Назим, кој исчезна на 09 октомври.

Потрагата по Пепи се стеснува во Влае, Ѓорче и околината каде последно е виден неколку пати вчера.

Семејството апелира ако некој го види да го задржи и да се јави на телефоните 070 246 119 и 075 290 620 или во полиција, каде што е пријавено неговото исчезнување.

Последен пат е облечен во сини тренерки и пижами.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток