Македонија

ВИДЕО: Што значи повикот на премиерот Заев за помирување за настаните од 27 април?

Ви ја пренесуваме анализата на емисијата 360 степени и новинарката Славица Филиповска.

Што значи повикот на премиерот Заев за помирување за настаните од 27 април

Што значи повикот на премиерот Заев за помирување за настаните од 27 април

Posted by 360 stepeni on Monday, October 15, 2018

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток